Össztűz zúdult Berkiékre: "Aki kiárusítja a saját szülését, a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű"

Forrás: Instagram/ berkimazsi -
Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Berki Mazsi mindenórás, bármikor megindulhat nála a szülés. Berki szombaton azt is közzétette, hogy milyen felületen és mennyiért lehet követni a baba világrajöttét. Az élő stream ugyanis nem lesz ingyenes, 1490 forintért lehet majd belesni a szülőszobára. A kommentelők nekiestek a párnak. 

Kapott hideget-meleget a Berki házaspár, miután tudatták, a legintimebb perceik is eladók.

„Kedves követőink! Minden létező Social médiás platformunkon időben értesítünk benneteket amikor is elindul a #legkisebbberki világra jövetele A #legkisebbberki világrajövetele élő stream a ........... lesz nyomon követhető bárki számára. Már most tudtok regisztrálni / előregisztrálni. Üdv Nektek drukkoljatok" - írta Berki a Facebookon

Forrás: Instagram/ berkimazsi

"Ennél mélyebbre már tényleg nem lehet jutni. Teljesen megdöbbentem. Eddig azt hittem, hogy csak ennyire gátlástalan és a pénzért bármit megtesz, de most már biztos, hogy súlyos személyiségzavara van. Berkinek és ezek szerint az asszonynak is. Aki kiárulja a saját szülését,a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű" - olvasható például a bejelentés alatt.

"Szánalmasak, mi lesz a következő? Pénzért fogja árulni az asszonyt?! Egyébként mindegy, a legszebb, legmeghatóbb pillanatokat kiárulják ennél nincsen lejjebb!!!!!! Megérdemlik egymást örökre!!!!" - írta egy másik követőjük.

Ha ez nem lenne elég, egy korábbi posztból az is kiderült, hogy lehet licitálni a baba súlyára és hosszára: aki a legjobban eltalálja, pénzt nyerhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.