hátrányos megkülönböztetés megbélyegzés előítélet árnyoldal szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan azt hiszik, hogy a szép nőknek könnyű dolguk van az életben, de ez messze nincs így. Most TikTok influenszerek vallanak arról, hogy a szép külsőnek igenis megvannak a hátulütői, csak ezekről nem beszél senki.

A Tiktok felhasználó @arianasavannah arról panaszkodott TikTok oldalán, hogy a szépségnek sok árnyoldala is van, melyről ritkán beszélünk. Ő például mindig is nehezen szerzett barátnőket, mert a lányok kibeszélték a háta mögött, pedig ő mindig kedves és őszinte volt velük. Amikor hétvégenként hazament, az édesanyja vállán sírta ki magát, nem értette, hogy miért csak egy szép lányt látnak benne az emberek - írja az indy100.

@arianasavannah

♬ Knife Talk - Drake

De nem Ariana az első TikToker, aki a szépség árnyoldalairól beszélt. A TikToker @tabithaamaraa szerint a legtöbb nő vetélytársként tekint csinosabb sorstársaikra és emiatt sokszor nem is lehet tőlük tanácsot kérni, hisz nem akarják, hogy jobban nézzen ki náluk. Míg @walmart_tanamongeau szerint azt is nehez megemészteni, hogy csak a külsőd miatt kedvelnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.