Új önéletrajzi könyvében többek között szexuális életéről is vall Will Smith, aki köztudottan nyitott házasságban él feleségével.

Will Smith és Jada Pinkett Smith nyitott házasságban élnek. Bárkivel ágyba bújhatnak, az elvárás csupán annyi, hogy egymást is boldoggá tegyék, ám nem mindig volt ez így: kapcsolatuk elején, 1997-ben egészen más volt a helyzet.

"A kapcsolatunk elején minden nap ittunk és minden nap többször is szexeltünk négy hónapon keresztül. Elgondolkodtam rajta, hogy ez valami verseny közöttünk? Úgy éreztem, nem bírom a tempót. Két lehetőségem maradt: vagy összeszedem magam és megpróbálom szexuálisan kielégíteni Jadát,vagy belehalok a próbálkozásba"

– vallotta be a színész, aki azt sem titkolta, hogy a neje igencsak nagy étvágyú az ágyban.

"Bevallom, amikor 2011-ben Jada lelépett és úgy nézett ki, vége a házasságunknak, elhatároztam, hogy összehozok egy háremet, huszonöt nővel a világ minden tájáról. Az első helyen Halle Berry állt, utána a balerina Misty Copeland következett. Úgy voltam vele, ha sok nőm van, akkor egy legalább biztosan szeret közülük engem. Ám végül rájöttem, azért gondolkodtam csupán ilyen bolondságokon, mert megromlott a viszonyunk a feleségemmel"

- emlékezett vissza Smith, akinek a házasságába nem fér bele a féltékenykedés.

Fotó / AFP

"Először is mindkettőnknek boldognak kell lennünk, hogy egymást boldoggá tudjuk tenni. Így nincsen féltékenykedés sem. Tudjuk, más nő vagy férfi nem tehet tökéletesen boldoggá minket, ezért egymásra is szükségünk van. Ezt beláttuk, így mostanra remekül működik a párkapcsolatunk. Persze, ehhez idő kellett"

-mondta a színész, akit volt, hogy saját fia barátjával csalt meg a felesége.