"Én nem tudom, hogy nekem mikor lesz teljesen nyitott a szívem" - Marsi Anikó szerelmi életéről vallott

gyermekek szerelem Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető sugárzik a boldogságtól, de leszögezte, a szerelem csak a gyermekek után következik az életében. Marsi Anikó részletesen mesélt érzéseiről.

Marsi Anikóra nyolc hónappal ezelőtt talált rá a szerelem, sugárzik a boldogságtól. A Mokka című reggeli műsorban beszélt részletesen szerelmi életéről.

Elmondta, hogy nem tud egyértelmű választ adni arra, hol ismerkedtek meg szerelmével. Látott róla képeket, és már ült is az autójában sok évvel ezelőtt, hiszen párja régen taxizással is foglalkozott. Arra viszont már nem emlékszik, hol és hogyan találkoztak először.

Szerelmi kapcsolatuk úgy kezdődött, hogy a férfi valamikor április elején írt Anikónak, elhívta futni. Az egyik alkalommal, futás után Anikó gyermekeit is megismerte.

"Én nem tudom, hogy nekem mennyire lesz úgy istenigazából tökéletesen totálisan nyitott a szívem. Én azt gondolom, hogy egy szülő embernek a gyerekei az elsők. Az, hogy mi egymásra találtunk, és azt merjük állítani, hogy ez tök jó, mert megtaláltuk a másik felünket, ez oké, csak ez mindig a második dolog lehet. Először a gyerekeinkkel vagyunk elfoglalva, és csak utána minden mással."

A teljes beszélgetést itt tudod megtekinteni:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.