Csisztu Zsuzsa üzent az intenzíven fekvő Csollány Szilveszternek

Forrás: Facebook/ FEM3 Café -
Csollány Szilveszter Csollány Szilveszter állapota Csollány Szilveszter koronavírusos Csisztu Zsuzsa koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Mikulás nem sok jót hozott a zsákjában. Hétfőn sokkolta az egész országot a hír, hogy elhunyt az Omega énekese, Kóbor János, majd még aznap kiderült, hogy egy olimpikon is az életéért küzd.

Csollány Szilveszter egy hónapja kapta el a koronavírust, és bár eleinte egészen jól viselte a betegséget, egy hete súlyosra fordult az állapota. Otthonából, Sopronból egy fővárosi kórházba szállították és jelenleg is az intenzív osztályon ápolják, lélegeztetőgépre került az olimpiai bajnok tornász.

Egykori sporttársa, Csisztu Zsuzsa is izgul Szilveszterért Forrás: Facebook/ FEM3 Café

Az egész sporttársadalom és persze az ország is azért izgul, hogy Csollány Szilveszter felépüljön. A sportolónak üzent most közösségi oldalán az egykori pályatársa, a műsorvezetőként ismertté vált Csisztu Zsuzsa. Zsuzsa 1975-ben kezdett tornázni és 1982-től tíz évig tagja volt a magyar válogatottnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.