Pucér fotóval hergeli követőit Tóth Andi: "Én a melleit mosnám meg"

meztelen Instagram Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen meztelenül, a zuhany alól jelentkezett be Instagramján Tóth Andi. A Dancing with the Stars nyertese most sem szégyellősködött. 

Bár Andi a Dancing with the Stars alatt minden eddiginél nagyobb rajongótábort gyűjtött, kritikusai most is hallatták a hangjukat. Sokaknak nem tetszik az énekesnő stílusa, ahogyan az sem, hogy ha kell, ha nem, mutogatja a testét.

A kommentelők nem kímélték Andit, nem egy nyomdafestéket nem tűrő hozzászólás is született, és voltak olyanok is, akik sajátos módon udvaroltak neki.

"Miért akarja mindenki a hátát megmosni Andinak? Én a melleit mosnám meg" - írta egy követője. "Szia, szép vagy, szeretlek, imádlak, akarlak" - olvasható ugyanitt.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.