Érzéki csipkés fehérneműben pózol a Nyerő Páros sztárja - Fotó

fotó szexi Kármán Odett csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Norbi és gyönyörű barátnője, Kármán Odett nyerték meg A Nyerő páros ötödik szériáját. Odett textilrajzoló és modelltervező szakon tanult, imádja a szép ruhákat, na meg a szexi csipke fehérneműt.

Kármán Odett nemcsak szépségével, hanem kedvességével is elbűvölte a Nyerő Páros nézőit. A fiatal lány modelltervezőnek tanul, de ő is szívesen pózol egyedi és szexi ruhákban. Legutóbbi Instagram-bejegyzéséből az derül ki, hogy imádja a csipkét és biztosak vagyunk abban, hogy követői is imádják, ha csipkében pózol a kamerák előtt.

Odett nemrégiben egy fekete-fehér képet töltött fel magáról, melyen egy szexi fekete csipke fehérneműben és egy egyszerű fehér ingben ül egy fotelben. A visszafogott erotikájú kép teljesen felrobbantotta az internetet, a rajongók elárasztották bókokkal és szívecskékkel a modelltervező üzenőfalát.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.