Különleges módon ünnepelte születésnapját Katalin hercegné

Forrás: AFP/Paolo Roversi & Duke and Duchess of Cambridge/Paolo Roversi -
különleges ajándék fotó Katalin hercegné Vilmos herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokatlan ajándékkal ünnepelte meg negyvenedik születésnapját a brit uralkodói család egyik szeretett tagja. Katalin hercegnén nem hagy nyomot az idő vasfoga, és talán szebben is ragyog, mint esküvője idején.

Kate Middletont már csak Katalin hercegnéként ismeri a világ, és tudatosan is megtett mindent azért, hogy méltó legyen az uralkodói cím viselésére. A születésnapja alkalmából megjelent fotók pedig bizonyítják, hogy a karizmája és a kisugárzása is megvan ahhoz, hogy egyszer királyné lehessen belőle.

A hercegné különleges ajándékkal lepte meg magát. A híres divattervező, Alexander McQueen ruháiba bújva pózolt a nem kevésbé ismert fotós, Paolo Roversi kamerája előtt. A háromgyerekes hercegné úgy jelenik meg a fotókon, mint egy korabeli előkelőség, aki akár 200 évvel ezelőtt is a király család tagja lehetett volna.

Úgy fest, akár egy korabeli nemesi asszony Forrás: AFP/Paolo Roversi & Duke and Duchess of Cambridge/Paolo Roversi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.