Hétfőn ismét a Bajnokok nyerték meg a villát, ahol egy plusz meglepetés is várta őket. A Bajnok csapat tagjai azután, hogy birtokba vették a vadonatúj kondiparkot, egy lelkizős játékba kezdtek, aminek köszönhetően sok mindent megtudhattak egymásról.

Kempf Zozo így nyilatkozott a villában váró meglepetésről:

Már önmagában a villa is boldogsággal töltött el minket, nem tudtuk, hogy ezen felül milyen meglepetésre számítsunk, akkor szembesültünk vele, amikor beléptünk a házba. Biztos vagyok benne, hogy a hasznunkra lesznek

-mondta a Bajnokok versenyzője, aki szerint a a kondiparknak köszönhetően akár a pályán is előnyhöz juthatnak. Zozo az imént említett lelkizős játékról is beszélt, és elmondta, mennyire oldotta ez a társasjáték a csapaton belüli konfliktusokat.

Szerintem arra volt jó a játék, hogy kicsit jobban megismerhessük egymást, betekintést nyerjünk abba, ki hogyan látja a világot, ilyen szempontból hasznos volt. A teljesítményünkből ki kell hoznunk a héten a maximumot, de alapvetően nem érzem azt, hogy nehézségeink lennének.  

Kempf Zozo: "Már önmagában a villa is boldogsággal töltött el minket"tv2

Szabó Dorka így nyilatkozott a villába kapott meglepetésről:

"Azt hiszem Krisztán és én örültünk ennek a legjobban, mivel mi vagyunk a csapat early bird-jei, akik szívesen kezdik a napot egy átmozgató edzéssel. Ebben óriási segítség, hogy nem csak saját testsúllyal edzhetünk, hanem különböző eszközök is rendelkezésünkre állnak. Már este kipróbáltuk, és szerintem mindennapi használatba vesszük."

-mondta Dorka, aki a lelkizős társasjátékről ezt mondta:

"A játék elején nagyon fáradtak voltunk, de ahogy belekezdtünk, mindenki belelendült. Azt hittem, hogy megúszásra játszik majd mindenki, de szerencsére nem egyszavas válaszokat adtak. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy több ilyenre van szükségünk, mert ki tudjuk adni az érzéseinket.Izának például eddig a bohókásabb oldalát ismertem, de itt a komolyabb arcát is megmutatta."

Szabó Dorka: "Mindenképpen előnyt jelent, hogy súlyokkal is edzhetünk."Forrás: Origo