Végre rátaltált a boldogság: eljegyezték a híres színésznőt

Forrás: Getty Images
Forrás: Getty Images -
Michelle Dockery Downton Abbey eljegyzés Lady Mary Crawley örömhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhír látott napvilágot, eljegyezték a Downton Abbey-ből Lady Mary Crawley-ként ismert brit szinésznőt, Michelle Dockery-t.

Eljegyezték a Downton Abbey színésznőjét, a négyszeres Emmy-jelölt Michelle Dockeryt – adta hírül a The Times. A színésznő és a vőlegénye, a Fleabaget készítő Phoebe Waller-Bridge öccse, Jasper Waller-Bridge már 2019 óta alkotnak egy párt. A producer bizonyára úgy érezte, épp itt az ideje, hogy szintet lépjen a kapcsolatuk.

Michelle Dockery Forrás: Getty Images

Michelle Dockery egyébként volt már menyasszony, de korábbi vőlegénye, John Dineen 2015-ben, 34 évesen halt meg a rák egy ritka fajtájában.

Eltemették a Downton Abbey sztárjának 34 éves vőlegényéthttp://www.life.hu/hirek/20151216-eltemettek-a-downton-abbey-sztarjanak-michelle-dockerynek-34-eves-volegenyet-john-dineent.htmlA rák egy ritka fajtájában hunyt el Michelle Dockery színésznőnek 34 éves vőlegénye, John Dineen. Hírek--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.