Megdöbbentő dolgot állít egy kutató a Marsról: bizonyítékokkal támasztja alá az állítását

Mars UFO kutató arc földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még bizonyítékot is talált, amellyel alá tudja támasztani állítását. 

Scott C. Waring, az önjelölt UFO-kutató már számtalan bizonyítékot talált az idegen civilizációk létezésére. Nemrég a Google Earth nézegetése közben talált rá idegen élet nyomaira az Antarktiszon, de a Marson is tett már hasonló felfedezéseket.

A kutató a blogján próbálta meggyőzni követőit, és több Mars-fotót is posztolt, amelyeken, úgy véli, felfedezett egy sziklába vájt arcot, ami szerinte akár 100 ezer éves is lehet. Ezzel bizonyítja, hogy egykor volt élet a vörös bolygón - írja a Daily Star.

"Találtam egy ősi idegen arcot a hegy tetején, amely egy emberszerű idegen fajt ábrázol. Ez az arc némi magyarázatot ad arról, hogyan néztek ki az idegenek régen a Marson, nyilvánvalóan intelligensek voltak, mivel ezt az arcot a hegy oldalába faragták és bizonyítéka annak, hogy egy fejlett faj élt a Marson" – írta a kutató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.