Történelmet írt Cristiano Ronaldo: ő a világon az első, aki elérte ezt

Cristiano Ronaldo követőtábor Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly nyáron beszámoltunk róla, hogy nemcsak a fociban tarol Cristiano Ronaldo, hanem az Instagramon is, ami a követők számát és a bevételeket illeti. Akkor a sztárfocista a  300 milliós követőszámot érte el az oldalán, mostanra ez már felugrott 400 millióra.

A közösségi médiában abszolút csúcstartó Cristiano Ronaldo: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Hopper HQ idei első felmérése, mely szerint Christiano Ronaldo messze megelőzi a többi világsztárt, aki idén 1 604 000 dollárt (470 millió forintot) keresett a posztjaival - számoltunk be erről tavaly nyáron.

2021 elején Ronaldo lett az első ember a világon, akinek követőinek a száma meghaladta a 300 milliót az Instagramon és az 500 milliót a közösségi médiában. Ez a szám mostanra felugrott 400 millióra.

Ronaldo mögött Kylie Jenner áll a második helyen 308 millió követővel, majd őt követi Lionel Messi harmadikként 306 millióval.

A focista boldogsága határtalan, ami nemcsak a hatalmas követőtábornak köszönhető, hanem annak is, hogy modell szerelme ikreket vár.

A futballista első három gyermekét béranya hozta világra, majd megszületett Georgina Rodriguezzel első közös babája, Alana.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.