Mélyponton van Harry és Meghan házassága: tragédia lehet a vége, ha tényleg elválnak

Forrás: AFP/Angela Weiss -
összeomlás válás Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan mi is beszámoltunk róla, mindenkit meglepett, hogy Harry herceg nem Meghannel ment a Super Bowlra, helyette az unokatestvérét, Eugénia hercegnőt vitte magával. Bennfentesek szerint Meghan élete össze fog omlani, ha elválnak útjaik a férjével.

Korábban felröppent a hír, hogy baj van Harry és Meghan házasságával. A pletykát Meghan féltestvére indította el, amiről sokan azt gondolják, hogy csak rosszindulatú fecsegés, hiszen az köztudott, hogy Meghan nem ápol túl jó kapcsolatot édesapjával és féltestvérével. Azonban csak megerősítette a pletykákat, hogy Harry herceg nem Meghannel érkezett a Super Bowlra.

Értesülések szerint valóban mélyponton van Harry és Meghan házassága, a herceget ugyanis egyre jobban zavarja, hogy elhidegült a családjától, és hercegi kötelességeinek is búcsút kellett intenie. A médiakarrier pedig egyáltalán nem érdekli

- írja a Bors.

Ha válásra kerülne a sor, Meghan teljesen összeomlana, mivel a királyi családban az a szokás, hogy válás esetén a gyermekeket a királyi sarjnál helyezik el, így volt ez Harryvel és Vilmossal is, akik Károly hercegnél éltek a válás után.

Meghan bátyja szerint komoly tragédia lehet a vége, ha hercegi pár nem tudja megmenteni a házasságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.