Sztárban Sztár - Kökény Attila: "Most már több mint egy éve nem ittam" - Videó

interjú Kökény Attila unoka Sztárban sztár alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila az unokái születésével megfogadta, hogy nem rúg be többet és leteszi a cigarettát. Szeretne egészséges lenni, hogy ne leharcolt nagypapa legyen.

A Sztárban sztár legutóbbi adása után Kökény Attilával beszélgetett a Life.hu. Attila többek között azt is elmondta nekünk, milyen segítséggel tudja tartani korábban tett fogadalmát, miszerint úgy döntött, felhagy káros szenvedélyeivel, hogy minél tovább lehessen az unokái mellett.

"Igen, megfogadtam azt, hogy nem iszom. Most már több mint egy éve nem ittam, nem dohányzom, és igazából az van, hogy ha egyedül próbálkoznék ezzel a dologgal, akkor nem menne, mert 31 évet ittam, és 31 évet dohányoztam" - kezdte Attila. Hozzátette, hogy a hite és isten segít neki ebben, és akkora erőt kap ezáltal, hogy könnyedén veszi a leszokással járó akadályokat.

Emellett az énekes elmondta stábunknak, hogy hamarosan érkezik a negyedik unoka, akinek már a nemét is lehet tudni: kisfiúval fog bővülni a Kökény család.

Korábban Dallos Bogi mesélt nekünk arról, mi volt számára az eddigi legnagyobb kihívás a Sztárban sztárban. Zámbó Krisztián pedig arról beszélt, hogy szeretné bebizonyítani, igenis van helye a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.