várandós terhes Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú gyámság alól szabadult Britney Spears amerikai popénekes harmadik gyermekét várja egy Instagram-bejegyzés szerint. A rajongók gratuláltak Spearsnek, aki posztjában azt írta, vett egy tesztet, miután partnere, Sam Asghari a hasára tett vicces megjegyzést. A 40 éves énekesnő korábban megosztotta, hogy családot szeretne 28 éves fitneszmodell partnerével.

A hétfői bejelentés több hónappal azután történt, hogy Spears kiszabadult apja több mint egy évtizedes gyámsága alól, ami az énekesnő mindennapi életét irányította. A határozatot megelőző bírósági meghallgatásokon Spears elmondta, hogy akarata ellenére fogamzásgátló tablettát kellett szednie.

A pár szeptemberben tartotta az eljegyzését, a popsztár azzal viccelődött, hogy a lánykérés már rég esedékes volt - írta a The Guardian online kiadása.

Az Instagram-posztban Spears azt írta: "Olyan sokat fogytam, hogy elmehessek Mauira, most meg visszahízzom. Azt gondoltam, mi történt a hasammal? A párom azt mondta, ugyan, csak ételterhes vagyok. Csináltam is egy terhességi tesztet, gyerekem lesz".

Az énekesnő már korábban is utalt arra, hogy kisbabája lesz, legalábbis többen már március végén azt pedzegették, hogy Britney egy TikTok videója erre enged következtetni.

Spearsnek két fia van, Sean és Jayden, akiknek nevelésén volt férjével, Kevin Federline-nal osztozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.