Britney Spears nemrég közölte az örömhírt, miszerint harmadik gyermekével várandós. A kismama nagyon élvezi, hogy újra babát hord a szíve alatt, teljesen feltölti őt a terhesség.

Britney Spears kicsattan a boldogságtól, mióta megtudta, hogy harmadik gyermekével várandós. A gyermek apja nem más, mint Sam Asghari, aki ugyan 12 évvel fiatalabb az énekesnőnél, de nagyon komolyak a szándékai - múlt szeptemberben el is jegyezte őt. 

Britney egy hosszú bejegyzésben beszélt arról, milyen értékes csodának tartja, hogy gyermeket hord a szíve alatt.

"Őszintén szeretem magamban tartani ezt az értékes csodát... csak azt akarom, hogy az idő megálljon, és itt tartsam az örökkévalóságig... valami olyan szépet tartok magamban, hogy egyszerűen áldottnak érzem magam" – írta a kismama, aki arról is beszámolt, hogy első két gyermeke születése után még a saját édesanyjának sem engedte, hogy megfogja őket.

"Tudom, ez borzalmasan hangzik, de még a saját anyámnak sem engedtem megfogni a babáimat, amikor megszülettek! Anyám sosem tartotta Prestont csecsemőként a karjában, Jaydent pedig csak 5 másodpercig. Valószínűleg szélsőséges voltam, de nem tudtam elengedni" – vallotta be őszintén, majd hosszú bejegyzése végén arról is mesélt, milyen a szex várandósan.

 

"A szex nagyszerű, ha terhes vagy."