Újra szerelmes Lagzi Lajcsi: szakmabeli hölggyel jött össze

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos új szerelem Lagzi Lajcsi barátnője Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válása után újra párkapcsolatban él Galambos Lajos. A zenész egy szakmabeli hölggyel jött össze, akit esze ágában sincs titkolni.

A Tények Pluszban beszélt új kapcsolatáról Galambos Lajos. Több dolgot is elárult új párja kilétéről. A hölgy szakmabeli, a show-bizniszben dolgozik, és nem a zenész által megteremtett jólétre vágyik. Már régóta ismerik egymást, szerelmesek azonban csak most lettek.

"Nem akarok hencegni, hogy rámkacsintott a szerelem, én azt gondolom, hogy van valaki, akivel jó barátságban vagyok, és el tudom képzelni, hogy sokáig jó barátságban leszek. Mikor elhagyatottnak és magányosnak éreztem magam, akkor teljesen véletlenül találkoztunk. Azért azt is el kell, hogy mondjam, hogy én szeretném megkímélni az idézőjelbe tett jóakaróktól és a jókívánságoktól. (...) Önálló egzisztenciával rendelkezik a hölgy, mindene megvan, autója, nyaralója, lakása, nincs hitele, jó parti!" - mesélte választottjáról Lajcsi.

Hozzátette: egyáltalán nem bújkálnak, sokszor töltik együtt a szabadidejüket, utaznak belföldön és külföldre egyaránt. Lajcsi hamarosan a gyerekeinek is bemutatja a hölgyet, és azt tervezik, hogy összeköltöznek.

Galambos Lajos új életet kezdett, árulja hatalmas birtokát, és Budán vett társasházat. A gyerekei külön apartmant kaptak.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.