Napi horoszkóp (2022. május 20). - A Bika békéljen meg a hibáival, a Rák megújul

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr és a Jupiter fényszöge szerencsés energiákat jelez, jó döntéseket hozunk, mert átfogóan látjuk az összképet. Napi horoszkóp péntekre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint olyan barátokkal találkozhatsz a mai napon, akikkel végre meg tudod beszélni azokat a gondjaidat, amik most nyomasztanak éppen. Anyagi téren is segítséget nyújthatnak, de elsősorban tanácsaikkal, nem pénzzel.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A mai nap a meditációé, az elgondolkodásé. Azt hitted, eddig mindenben igazságosan jártál el. Pedig az ember, már csak korlátozottsága miatt sem lehet maradéktalanul hibátlan. Bocsáss meg magadnak, és lépj tovább!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A Merkúr és a Jupiter fényszöge nagyon kedvező napot jelez! Most átfogóan látod az összképet, ezért nagyon gyors és jó döntéseket tudsz hozni. Hosszú távú döntések meghozatalára is alkalmas időpont.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Új energiák áramlanak be az életedbe, és ezt te is egyre erősebben érzed. Jól teszed, ha átengeded magad a hatásoknak, és erejükkel fordítasz a sorsodon. Ha ellenállsz, ha ragaszkodsz, akkor ez most düh formájában nyilvánulhat meg. Változz!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A bajok okainak tisztázása érzelmileg felszabadító hatású lehet rád nézve. De nem szabad, hogy mindezt a tudást egyszerre, mint egy hideg vizes zuhanyt zúdítsd a kedvesedre. Legyél visszafogott, és szelíd.

Az összes jegy részletes napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.