Baukó Attila, művésznevén Azahriah megdöbbentő videót tett közzé közösségi oldalán, reagált a róla keringő felvételre, melyen egyik rajongójával közösül. 

Azahriah pénteken a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel, majd a koncert után készült egy videó róla, amelyen az látható, hogy az egyik rajongójával közösül. Az énekes barátnője ezalatt külföldön tartózkodott. A történtekre Azahriah az Instagram-oldalán reagált. 

"A következő a történet: Szolnoki Palacsintafesztivál, huszadika, a tegnapi nap folyamán feljöttem a színpadra, lementünk, ünnepeltünk, Bombay a kézbe, ittuk folyamatosan, és ünnepeltük ugye, hogy kint van az album. Aztán még kettő lány is bejött, levarrtak meg ilyenek, és akkor elvittem egyet a toitoi vécé mögé. Szerintem ez nekem alapvetően nem nagy gond, ezzel nekem nincsen problémám. A videó se érdekel annyira. Ami sokkal de sokkal fájdalmasabb az egészben, az az, hogy nekem volt egy asszonyom, aki várt rám, és másfél hét múlva jött volna vissza, és ezt viszont g*cire sajnálom, mert ő egy arany ember és semmi ilyen dolgot nem érdemelt meg, hogy most ezt kapja, meg az internettől. Úgyhogy ezt elrontottam és emiatt kib*szottul, g*cire megbántam" – mondta Azahriah.

A videó megjelenése óta rengetegen írták, hogy csalódtak benne, mások azonban úgy gondolják, hogy mindenki hibázhat, és becsülendő, hogy Azahriah bevallotta tettét. Azonban olyan is volt, aki arra világított rá, hogy ha nincs a videó, sosem derül ki a megcsalás.