Esküvőre készültek, most már az Instán sem követik egymást - Válságban a magyar énekes kapcsolata

Takács Zsuzska válság párkapcsolat Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válságba került Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsika kapcsolata, pedig már az esküvőt tervezték.

Zsuzsikát a követői faggatták a párkapcsolatáról. Sokaknak feltűnt, hogy nem oszt meg Krisztiánnal közös fotót, és már nem is követik egymást az Instagramon.

"Több száz ilyen kérdés és üzenet érkezik, kicsit ez magánügy. (...) Vannak eszméletlen jó és vannak nehezebb időszakok egy párkapcsolatban. Szerintem ez mindenhol így van. Biztosan sokan imádják világgá kürtölni a dolgaikat, én nem ez a típus vagyok, annak ellenére, hogy ennyi mindent megosztunk a magánéletünkkel kapcsolatban" - írta sejtelmesen Zsuzsika.

Zámbó Krisztián és Zsuzsika Forrás: Zámbó Krisztián, Instagram

Egy közeli barátjuk annyit árult el a Blikknek, hogy a közelmúltban volt egy komolyabb beszélgetés Krisztián és Zsuzsi között:
"Mint minden kapcsolatban, náluk is előfordulnak veszekedések. Úgy tudom, a közelmúltban volt egy nagy beszélgetésük, de erről részleteket nem tudok. Annyi biztos, hogy olyan megoldást fognak keresni, amely mindkettőjüknek a legjobb. Sajnos, előfordul, hogy két ember rájön, nem működik valami, ez szomorú: Krisztiánék sem kivételek."

A lapnak sem Zsuzsi, sem Krisztián nem akart nyilatkozni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.