Kovácsovics Fruzsina az InstEst adásában számolt be az elképesztő történetről: egy meztelen férfi másfél méterre tőle végzett önkielégítést Maglódon.

"Nagyon fura dolgok történtek velem. (...) A reptér mellett lakom Maglódon, és a leszállópálya mellett van egy nagy rét, ahová ki szoktam menni, oda szoktunk járni csillagokat nézni, gyönyörű tiszta az ég, annyira szép ott minden, nagyon-nagyon jó. Kimentem ide az egyik ismerősömmel egyik este. (...) Egyszer csak megállt egy kocsi a mi kocsink mellett és kiszállt belőle egy ember. Egyre jött közelebb, és ahogy közeledett felénk, fókuszáltam nagyon és elkezdtem kivenni, hogy igazából full meztelen a csávó! Totálisan meztelen! Egy kendő volt a fején és zárt szandál a lábán. (...) Egyészen közel jött hozzánk, és olyan másfél méterre tőlünk megállt, és ezt most, hogy mondjam szépen?" - akadt el Fruzsina, mire Bence segítette ki: "Rárántott?"

Fruzsina ismerőse rászólt a férfira, felszólította, hogy menjen onnan, mire a féri szó nélkül beszállt a kocsijába, és elhajtott. Az énekesnő még hoszú percekig nem tért magához a történtek után.