Rendszeres menzesz és 2 negatív teszt ellenére szült gyermeket egy fiatal nő

Forrás: Shutterstock -
terhesség érdekesség szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bristoli Lucy Jones csupán a menstruációt megelőző panaszoknak hitte szülési fájdalmait, ám amikor enyhe rosszulléte miatt kiment a vécére, hatalmas meglepetésben részesült.

A 22 éves, légiutas-kísérőnek tanuló hölgynek fogalma sem volt arról, hogy babát vár, hiszen szedte a fogamzásgátlót, rendszeresen volt megvonásos vérzése és más, várandósságra jellemző tünetet sem tapasztalt, emellett két terhességi tesztje is negatív lett. Hetente 70 órát dolgozott, gyakran ivott, és körülbelül 15-ször volt bulizni terhessége alatt, egyszer mindössze három nappal a szülés előtt.

A baba világrajöttének napján azonban úgy érezte, mintha felfordult volna a gyomra, így gyorsan kisietett a mellékhelyiségbe, ahol a toaletten ülve szinte erőlködés nélkül nyomta ki magából kislányát. Lucy ezek után egy törölközőbe csavarta a gyermeket, mielőtt a mosdóba tette őt. Ekkor egyedül volt otthon, felhívta a szüleit, akik, miután eindultak otthonról, mentőt is hívtak, és körülbelül tíz perccel később érkeztek meg a lány apartmanjához.

A légikísérő apja szerint az egész lakás úgy nézett ki, mint egy gyilkossági helyszín, mert amikor Lucy a vécéből a konyhába szaladt a telefonjáért, elszakadt a köldökzsinór és vér csöpögött belőle. A kismamát végül a mentők szállították kórházba, azóta ő és négy hónapos kislánya, Ruby is jól van – írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.