Ezért nyaralt együtt Galambos Lajos és volt felesége, Boglárka

Forrás: TV2 -
Galambos Lajos Galambos Boglárka nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a válás után is együtt nyaral Galambos Lajos és felesége. Voltak, akik ezt furcsállták, a zenész szerint azonban nincs ebben semmi különös. 

"Tudom én, hogy sokak szerint az lenne a normális, ha soha többé nem szólnánk egymáshoz Boglárkával, de mi az európai megoldást választottuk, és valóban régi barátként tekintünk egymásra. Ezt tekintjük normálisnak, és hisszük, hogy ez tesz jót a három közös gyermekünknek is, aki életünk végéig összekötnek bennünket" - nyilatkozta Lajcsi a Borsnak.

Forrás: TV2

"Hétfőn volt Boglárka névnap, és a gyerekek ötlete volt, hogy mindannyian ruccanjunk el Splitbe, és vacsorázzunk egy tengerparti étteremben. Nagyon jó hangulatú utazás volt, de miért is ne lett volna az? Ott volt velem Boglárka, aki több mint két évtizeden át volt a társam és akivel három csodálatos gyermeket neveltünk fel. Az pedig, hogy emiatt egyesekben az a gondolat ébredt, hogy újra együtt vagyunk, tulajdonképpen nem a mi dolgunk" – tette hozzá, ahogy azt is, hogy egyébként nincsenek együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.