Sokk: Meghan és Harry kisfia majdnem elhunyt egy tűzvészben

Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville -
Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vérfagyasztó történetet mesélt egyik podcastjében Serena Williamsnek Meghan Markle. A hercegné és a teniszcsillag az anyaság nehéz pillanatairól beszélgetett, akkor került szóba az ominózus eset.

Meghan elmondta, hogy amikor uralkodókként első diplomáciai turnéjukra utaztak Dél-Afrikába Harryvel, zimbabwei állomásuk szállásán borzasztó dolog történt. Míg ő és Harry épp Nyanga városkában tartózkodtak, Archie-ra Lauren, a dajkája vigyázott.

Meghan Markle és Harry Herceg Archie-val. Forrás: WireImage/2019 Pool/Samir Hussein/Toby Melville

A nő megéhezett, ezért eldöntötte, hogy lemegy az emeleti gyerekszobából a földszinti konyhába bekapni valamit. Az utolsó pillanatban mintha sorsszerű megérzése támadt volna: bár a kis herceg javában aludt, jobbnak látta őt is felnyalábolni és levinni magával.

Milyen jól tette! A szobából ugyanis hamarosan füst kezdett szivárogni: mint kiderült, nem indult be a füstjelző, amikor a fűtőtest kigyulladt, és ha Archie is ott marad, bizonyára életveszélyesen megsérül, vagy akár meg is hal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.