Újabb szereplő esett ki a Dancing with the Stars idei évadából

távozás Dancing with the Stars sérülés Papp Dorci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még el sem kezdődött a Dancing with The Stars harmadik évada, de már most rengeteg izgalom és változás történik a műsor körül. Kulcsár Edina után egy újabb szereplőnek kell idő előtt búcsúznia a versenytől.

Sokakat meglepett a hír, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy Kulcsár Edina harmadik babájával várandós, ami miatt ősztől nem tudja vállalni a Dancing with the Stars harmadik évadában való szereplést. A helyét Berki Mazsi vette át, aki már lázasan készülődik a versenyre.

Most egy újabb váratlan dolog írta át a forgatókönyvet: Pap Dorci partnere, Sebesi Hunor nem tudja folytatni a versenyt, mert lesérült.

"Nem gondoltam volna, hogy én leszek a következő személy, aki rendkívüli hírrel kell, hogy bejelentkezzen. Sajnos a hétvége folyamán az otthonomban rommá törtem a jobb csuklómat, túl vagyok egy műtéten, szerencsére újra össze tudták rakni... Borzasztóan sajnálom, hogy emiatt nem tudok ott lenni Dorci mellett és nem tudom vele végig csinálni ezt az évadot. Valamiért ez most nem jött össze, pedig olyan álomszerűnek indult az egész..."

- mesélte a TV2 hivatalos oldalán Hunor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.