Hazatért a kórházból Gömöri András Máté: így van most

bokatörés műtét Gömöri András Máté baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mi is megírtuk, Gömöri András Máté megcsúszott a kavicsos úton a papucsával, és eltört a bokája. 

A színész korábban elmondta: olyan súlyosan megsérült, hogy meg kellett műteni, ráadásul egy időre elbúcsúzhat a színpadtól és a testépítő versenyektől is. A műtét azonban jól sikerült, így most már csak a mielőbbi felépülésre kell koncentrálnia.

"7 csavar és egy karmos fémlap került a bokámba... Nem tudom eldönteni, hogy most Wolverine vagy Terminátor leszek-e. Az első éjjel borzalmasan fájdalmas volt..." - mesélte a színész az Instagram-oldalán, hozzátéve, hogy bár nagyon fájdalmas volt, már túl van az első gyógytornán is.

"Holnap elkezdem az újratervezést. Most rengeteg pihenés, tanulás, olvasás vár rám. Biztos oka volt ennek is... De nem az a kemény, aki mindig talpon van, hanem aki fel tud állni egy kiütés után... és hidd el, én felállok..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.