Sport babakocsik széles választéka online

Forrás: pixabay.com -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szereti az aktív életmódot, és együtt futni vagy kocogni a kicsi gyermekével, akkor szüksége lesz egy jó és hosszabb távon egyaránt megbízható sport babakocsira.
Forrás: pixabay.com

A normál babakocsikkal ellentétben a legtöbb ilyen terméket nagy kerékkel tervezték elöl és kettőt hátul, valamint egy felfüggesztési rendszerrel, ami segíti a babakocsi útját durva vagy egyenetlen terepen. Így a kicsi nem lesz túlzottan lökdösve, még abban az esetben sem, ha nagy sebességgel mozgatjuk. Ebben az üzemmódban az első kerék fixen rögzíthető, míg séta közben elforgatható a jobb manőverehetőség érdekében.

A strapabíró sport babakocsik

Míg a legtöbb sport babakocsi igénybe vehető gyalogláshoz is, a normál babakocsi már nem túl jó kocogáshoz. Ha olyasmit keres, ami kettős terhelésre képes, ellenőrizze, hogy a babakocsi első kereke képes-e váltani a zárt helyzet és a forgó mód között, hogy tökéletes utazást biztosítson a gyermeke számára.

A hazai internetes boltokban beszerezhető és csak minőségi anyagokat tartalmaz vízszintesig állítható háttámlával, hevederekkel állítható 95-175 fokos dőlés szögben járul hozzá a maximális kényelemhez) Babu-still sport babakocsi már 30 ezer forintért megvásárolható. A babakocsi négy kerékkel rendelkezik, amelyek átmérője 15 cm, és a hátsó kerekeken központi fék is található.

A sport babakocsi napernyővel és bevásárlókosárral is fel van szerelve - maximális ajánlott súlya 3 kg, de hátul van egy nagy zseb is. Ami előnyös, hogy ez az eszköz könnyen szállítható legyen a teleszkópos fogantyúnak köszönhetően. A nyaraláshoz, vagy utazáshoz tökéletes összecsukható kézipoggyász lehet a repülős utakon és kis helyen szintén jól elfér.

Mit kell figyelembe venni sport babakocsi vásárlásakor?

Amikor megfelelő sport babakocsit vásárol, érdemes néhány dolgot szem előtt tartania. Kisgyermeke biztonsága érdekében beszéljen gyermekorvosával, mielőtt 6 hónaposnál fiatalabb gyerekekkel utazna, mivel az egyenetlen terep kifejezetten káros az instabil fej és nyak számára. Bár sok sport babakocsi kompatibilis az autósülésekkel, így a fiatalabbak biztonságosan ülhetnek bennük menet közben. A következőkre szintén célszerű odafigyelni:

  • JPMA (Juvenile Products Manufacturers Association) tanúsítvány: Keressen olyan babakocsikat, amelyek rendelkeznek ezzel a tanúsítvánnyal, amely azt jelzi, hogy megfelelnek a minimális kormányzatibiztonsági és használati követelményeknek, amelyeket független harmadik fél tesztelt.
  • Dönthető ülés: ezek akkor hasznosak, ha gyermeke rendszeresen elalszik séta vagy futás közben.
  • Extra nagy ernyő: Győződjön meg arról, hogy az ernyő elég nagy ahhoz, hogy eltakarja a napot; ellenkező esetben érdemes megfontolni az extra -tartozék beszerzését.
  • Csuklópánt: Ez a tartozék kifejezetten a sport babakocsikhoz készült, és általában a nagyobb biztonság érdekében ajánlják. Ha elveszíti a fogást a kormányon, a csuklópánt biztosítja, hogy a babakocsi ne tudjon eltávolodni a szülőtől.
  • Első kerékzár: Az első kerékzár kiváló azoknak a szülőknek, akik olyan univerzális sport babakocsit keresnek, ami séta közben is működik. Ha az első kerék le van zárva, könnyebb a kocogás, mivel a babakocsi az úton marad, bármi is áll az útjába. Miután kinyitotta, az első kerék elfordulhat, hogy segítse az irányítást séta közben.
  • Kézifék: Míg a babakocsik általában kényelmes lábfékkel vannak kialakítva, hogy megakadályozzák a baba elgurulását, sok sport babakocsi kézifékkel is rendelkezik, amelyet futás közben könnyebb használni. Mindig nyomja meg a láb/parkolási szünetet, ha megáll, de a kéziféket könnyebben lehet működtetni, mint a lábféket kocogás közben.

Ahogy a fentiekből tapasztalhattuk a sport babakocsinál igen sok szempontot célszerű szem előtt tartani. Vásárlás előtt nézzünk alaposan körül a hazai online boltok hatalmas kínálatában és olvassuk el a sport babakocsikra vonatkozó termékleírásokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.