Berki Mazsi kitálalt az anyósáról: "Nem biztos, hogy jó ötlet volt őt visszahozni az életünkbe"

anyós Berki Mazsi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miközben Berki Krisztián özvegye minden erejével arra fókuszál, hogy férje elvesztése után teljes életet éljen kislányával, nemcsak a közvélemény, hanem a családtagok támadásaival is meg kell küzdenie.

Legutóbb a néhai médiaszemélyiség édesanyja, Júlia asszony intézett kemény kritikát a menye felé, holott neki köszönheti azt, hogy évtizedek után rendeződött a fia és a közte lévő viszony.

Berki Mazsi Forrás: TV2

A gyászoló édesanya a napokban a TV2 Mokka című műsorának adott exkluzív interjút, melyben többek között azt mondta, hogy szerinte Mazsi nem a megfelelő módon gyászolja a fiát. Emellett azzal is megvádolta az influenszert, hogy nagyrészben a Krisztián és közte uralkodó feszültségek vezettek a tragédiához.

Az interjú után a Bors megkereste Berki Mazsit, mit gondol volt anyósa szavairól, illetve szerinte most milyen kapcsolatban vannak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.