Miközben Berki Krisztián özvegye minden erejével arra fókuszál, hogy férje elvesztése után teljes életet éljen kislányával, nemcsak a közvélemény, hanem a családtagok támadásaival is meg kell küzdenie.

Legutóbb a néhai médiaszemélyiség édesanyja, Júlia asszony intézett kemény kritikát a menye felé, holott neki köszönheti azt, hogy évtizedek után rendeződött a fia és a közte lévő viszony.

Berki MazsiForrás: TV2

A gyászoló édesanya a napokban a TV2 Mokka című műsorának adott exkluzív interjút, melyben többek között azt mondta, hogy szerinte Mazsi nem a megfelelő módon gyászolja a fiát. Emellett azzal is megvádolta az influenszert, hogy nagyrészben a Krisztián és közte uralkodó feszültségek vezettek a tragédiához.

Azt mondta nekem a Krisztián, hogy „Nekem ilyen nő nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni." Bejárónő kellett, takarítónő, vasalónő... Semmit sem csinál. Se nem főz, se nem mos... – panaszolta Júlia asszony.

Az interjú után a Bors megkereste Berki Mazsit, mit gondol volt anyósa szavairól, illetve szerinte most milyen kapcsolatban vannak.

Nagy levegőt kell vegyek, mielőtt bármit is mondok, mert nem érdekem a háborúskodás. Legyen elég annyi: nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt részemről, hogy visszahoztam Krisztián édesanyját az életünkbe.Mert én hoztam vissza őt, előtte már évtizedek óta nem voltak a saját gyermekével semmilyen kapcsolatban. Krisztián nagyon hálás volt nekem ezért. Most azonban elszomorít ez az egész. Mert a volt anyósomtól ahelyett, hogy hálát és köszönetet kapnék azért, hogy a fia halála előtt újra közel kerülhettek egymáshoz, ezt kapom. Nem fogok belemenni a sárdobálásba, csak annyit mondok, hogy tudomásom szerint a jó nagymama nem csak minket, de a másik unokáját, Zselykét sem hívta fel már egy hónapja..." – fogalmazott az influenszer.