"Féltem őt" - Megszólalt lánya X-Faktoros szerepléséről a híres színész

X-Faktor Mihályfalvi Balázs Keresztanyu Mihályfalvi Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihályfalvi Balázs színész lánya, Mihályfalvi Luca az X-Faktor 2022-es évadának egyik versenyzője, aki már az első alkalommal lenyűgözte a mentorokat. Lánya szereplése kapcsán megszólalt az édesapa, aki mindenben támogatja gyermekét. 

Mihályfalvi Luca édesapja, Mihályfi Balázs, aki többek között az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának sztárja, édesanyja, Tóth Adrienn pedig operaénekes. A fiatal tehetség a szombati műsorban elmondta, szeretne a szülei nyomdokaiba lépni.

"Ebben a környezetben nőttem fel. Nálunk a nem normális volt a normális, egész gyerekkoromban kísértem a szüleimet az országban különböző előadásokra. Beleszerettem ebbe, amit ők csinálnak. Mindig is vonzott a színpad, az éneklés és a színészet" - mondta a Blikknek a fiatal lány, akit szerencsére mindenben támogatnak a szülei.

Az édesapa, Balázs azonban mindig óvta attól a lányát, hogy a társai amiatt bántsák, hogy ismert szülők gyermeke.

"Soha nem szerettem volna, ha a lányomat az alapján ítélik meg, hogy kik a szülei. A zongora- vagy vers- és prózamondó versenyeire sem mentem el soha, nehogy az a vád érje Lucát, hogy azért győz, mert az apja az, aki.

Az iskolában előfordult, hogy az osztálytársai az orra alá dörgölték: „biztos azért kapsz jó osztályzatot, mert az apád ismert színész". Szerencsére csak ritkán volt ilyen, de a lányomat nagyon zavarta. Természetesen büszke vagyok rá, igaz, tizenkilenc éve mondom neki, hogy ez a pálya nehéz, de hát melyik nem az?"

- magyarázta a színész.

A színész azt szeretné, hogy a jelenlegi időszak csak Lucáról szólna.

"Az X-Faktoros történetben is csak minimálisan szeretnék részt venni. Feltételezem, a közönséget érdekli a színész apuka és tehetséges gyermeke, de semmiképpen sem lenne jó, ha az lenne az emberek benyomása, hogy ő az apja miatt az, aki. Luca önálló ember, aki nagyon tehetséges, bár ebben nyilván van genetika is.

Féltem őt, de azt gondolom, ha valaki abban, amit csinál, boldognak érzi magát, akkor az már maga a tehetség! A remek tanulmányi eredményeivel bármi lehetne, de őt mégis a színpad érdekli, így ezt elfogadtuk és mindenben támogatjuk"

- tette hozzá a büszke apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.