Napi horoszkóp 2022. szeptember 15.: a Vízöntő tisztán lát, a Halak ellenállhatatlan

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió most elengedi a sérelmeit, és jól is teszi, mert több a pozitívum és az, ami összeköti a másikkal. Napi horoszkóp következik csütörtökre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ma próbára tehetik a béketűrésedet. Talán a külvilág úgy látja, túl sokat harcolsz, és feleslegesen is. De igazad van: ha csak a kisujjadat is ingyen nyújtod, akkor legközelebb a fél karodat kérik. Ne hagyd magad bekebelezni!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Szeretnél harmonikus körülmények között és ilyen kapcsolatban élni, de be kell látnod, hogy ezt csak akkor érheted el, ha az elengedésre legalább annyira képes vagy, mint a ragaszkodásra. Merj engedni, úgyis visszatérnek hozzád!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


A Merkúr hátrálása miatt ma jó néhány akadályra számítani lehet. Sokan vannak körülötted, de kérdéses, hogy mind barát-e. Vannak, akik meglehetősen egyoldalúan értelmezik a kapcsolatotokat... Most kiderülhet, ki is az, akire tényleg számíthatsz. Válogasd meg jól, kinek tárod fel a lelkedet!

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Valamit nagyon vársz, ugyanakkor felettébb rettegsz is tőle. Ez természetes, az új, a változás mindig valami próbatétel is egyben. De a változatlannál semmi nem lenne rosszabb. Igazából csak fejlődni, vagy visszafejlődni lehet.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Mások szemében úgy tűnhetsz fel, mint akinek az önbizalma határtalan. Te tudod jól, hogy a külvilág felé sugárzott kép valójában kétségekkel teli személyt takar. De most még inkább érdeked, hogy ezt továbbra is elleplezd. Sikerülni fog.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


A hátráló Merkúr igencsak megzavarja a szokásos ügymenetet. Ne hagyd, hogy olyasvalaki szóljon bele az életedbe, akiről úgy véled, semmi köze hozzá, hogy te mit csinálsz. Persze, ha a szavai sehogy sem mennek ki a füledből, az jelentheti azt, hogy mégiscsak igaza van.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.