Napi horoszkóp (2022. szeptember 21.): a sors átírja a Skorpió terveit, a Szűz legyen őszinte

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Merkúr még hátrál, és hozhat jónéhány kanyart az életünkbe; de segítő fényszögek is hatnak ránk, ezért végül talán jobban is alakulnak a dolgaink, mint vártuk... Napi horoszkóp szerdára.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Igazságérzeted most nem ismer határokat, ebből következően adódhatnak konfliktusaid a munkahelyeden. Azért gondold meg, megéri-e minden harcot megharcolni? Ma jobb lenne, ha a békére törekednél!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hiába mondod el a problémáidat a barátodnak: ő nem úgy fog reagálni a panaszaidra, ahogy azt elvártad volna tőle. Nem ártana azonban legalább felerészben elfogadni a véleményét. Kívülről tisztábban látja a helyzetedet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Nagy dolgok várnak rád, amik azonban próbára teszik a türelmedet és az alkalmazkodóképességedet. Valamilyen speciális munkában kell részt venned, amiben megmutathatod alkotókészségedet, találékonyságodat.

Napi horoszkóp (2022. szeptember 21.): a sors átírja a Skorpió terveit, a Szűz legyen őszinte Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A retrográd bolygók régi ügyeket hozhatnak vissza. Lehet, hogy emiatt veszekszel a pároddal is. Szerencsére te az a fajta ember vagy, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Egy kisebb kudarcot élhetsz át ezen a napon, de hamar túlteszed magad rajta. Egyszerűen nem engedheted meg magadnak a kesergést. Nagy terveid vannak, és a buktatók csak megerősítenek. A bizalmat azonban újra kell tanulnod.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Valamit elhallgattál, vagy folyamatosan elhallgatsz a társad elől. Ha valamilyen régi baj árnya kísért, akkor ideje végre világossággal elkergetni ezt a kísértetet. A kibeszélés az első lépés a megoldás felé. Aztán jöhet a többi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.