A magukat spornszexuálisnak vallók különösen odafigyelnek a megjelenésükre. A brazil férfi szerint ez nem minden asszonyának tetszik.

Tavaly még 9 felesége volt, de egyiküknek hiányzott a monogámia, ezért elváltak. Ám Arthur nem csügged, azt mondja, még két nőt elvesz, és akkor végre 10 felesége lesz egyszerre. 

Arthur O Urso modell már házas volt első feleségével, Luana Kazakival, amikor tavaly nyolc másik nővel esküt tett egy szertartáson, amelyet a „monogámia elleni tiltakozásnak" minősített.

A poligám férfi és asszonyai között hivatalos házasság nem jöhetett létre, mert Brazíliában tilos a többnejűség, de ez sem szegi kedvét Arthurnak, aki nem azonnal szeretne új feleségeket, egyelőre még nincs túl elvesztett asszonya miatti szomorúságán, de ami késik, nem múlik: 

„Van egy álmom. Mindig is az volt a vágyam, hogy legyen 10 feleségem. Csak egy lányom van, de mindegyik feleségemmel szeretnék közös gyereket vállalni. A szeretet, amit mindegyikük iránt érzek, egyforma. Szerintem igazságtalan lenne, ha csak egy-kettővel vállalnánk gyereket" - mondta a férfi, aki az Instagramon szextippjeivel már 50 ezer követőt gyűjtött magának, most pedig az OnlyFans meghódításán dolgozik - írja a Daily Mail