"Nem kell egyen Instagram-hirdetőtáblának öltözni" - Polgár Tünde kifakadt a hamisított cuccok ellen

Videa -
hamisítvány Polgár Tünde Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt mondta még.

Polgár Tünde szerint nem kellene hamisítványokra pénzt kiadnia az embereknek: aki nem engedheti meg magának az eredetit, az válasszon inkább olcsóbb minőségi darabokat. "Ha nem engedheted meg magadnak, akkor ne vegyél ilyet" - figyelmeztet Polgár Tünde, ugyanis a hamisítványt egyből kiszúrják azok, akiknek egyébként van pénzük a márkás ruhadarabok megvásárlására.

Polgár Tünde a hamisítványok ellen kampányol Videa

"Akkor inkább legyen egy kis tervező ruhája, amivel elmondhatod, hogy támogatsz valakit, ami egyedi, ami te vagy. Nem kell egyen Instagram-hirdetőtáblának öltözni. Sugározni szeretnéd, hogy megengedheted, hogy már ott tartasz, de nem engedheted meg, nem tartasz ott. Ne legyen értékesebb az, ami rajtad van, mint ami belül" - mondta.

@polgartundetippjei Az úrinô nem hírdetôtábla, fôleg nem hamis! #úrinô#úrinő#tudniillik#polgártünde#nelégyhamis#hamis#nevégygagyit#nekedbee#fy#kulturáltviselkedés#etikett♬ eredeti hang - Polgár Tünde

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.