Andrei Mangra vallomása: "Az előadás közben látott kémia nem megjátszott"

Forrás: Nagy Zoltan -
kémia Rubint Réka HOT! magazin Dancing with the Stars Andrei Mangra vonzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncost már többször láthattuk a Dancing with the Stars színpadán zavarba ejtően közel kerülni partnereihez. Felmerül a kérdés, hogy a műsorban látott szexuális feszültség csak megjátszott, vagy civilben is vonzódnak egymáshoz a szereplők?

"Az előadás közben látott kémia nem megjátszott; nem hiszem, hogy ezt lehetne színlelni. Az viszont emberfüggő, hogy ezt tovább szövődik-e a magánéletbe vagy ott marad a színpadon. Ezt külön tudtam választani" – szögezte le Andrei. "Számomra a partnerem a múzsám. Meg kell ismernem, miként reagál, hogyan érez, mi jár a fejében: csak így tudok koreográfiát építeni neki. Másképpen nem tudok dolgozni; talán éppen ez a sikerem titka. Nem tagadom, volt, hogy eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg lehetne ebből több is. De csak a fantáziálásig jutottam el, szerintem ez egészséges dolog" – tette hozzá a táncos nevetve.

Rubint Réka és Andrei Mangra voltak a Dancing with the Stars első kiesői Forrás: Nagy Zoltan

"A legerotikusabb mozgásformák közé tartozik az argentin tangó, a rumba és a salsa. Ezek közös gyakorlása tökéletesen alkalmas a hangulat felforrósítására és a vonzalom kialakítására" – magyarázta Andrei Mangra.

A teljes interjút a szerdán megjelenő HOT! magazinban olvashatjátok. Keressétek az újságárusoknál vagy digitális fomrában a digitalstand.hu/hot oldalon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.