Mancs Őrjárat, a gyerekek nagy kedvence - játékok, kifestők, társasok széles választéka

Forrás: emag -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mancs Őrjárat filmsorozat és a hozzá kapcsolódó játékok vásárlása nemcsak a hazai piacon, Kanadában, hanem a világ számos különböző pontján is lehetséges. Ez érthető, tekintve, hogy a sorozatot közel 170 országban vetítik, és több mint 35 nyelvre fordították le. Ez az  érdeklődés a játékkínálat sokszínűségében is megmutatkozik.
Forrás: emag

A nézettségi mutatók szerint Kanada után az Egyesült Államok és Oroszország vezeti a listát. Ezeket követi Franciaország, Ukrajna, Ausztrália és Mexikó, és mindegyik országban kiemelkedő a kereslet. Ezek azok az államok, amelyekben jó fogadtatásban részesült a PAW Patrol-franchise. Hazai viszonylatban szintén ismert a brand, sőt, az internetes shopokban válogathatunk a jobbnál-jobb termékek között, legyen az mini étkészlet, UNO kártyajáték vagy Lovagok szett. A közös bennük, hogy a Mancs Őrjárat-birodalom részei.

A játékok mellett jön az újabb mozifilm

A rajongók örülhetnek, hiszen az első animációs film után 2023-ban lesz folytatás. A történet szerint a csapat legkisebb tagja, Skye egy meteoritnak köszönhetően szuperképességekre tesz szert, és szüksége is lesz rá, hogy társaival Adventure City-t megmentse, és legyőzze a gonoszt.

A sokoldalú játékok

A franchise termékeinek kiválasztásában igazából csak a fantáziánk szabhat határt, no meg a költségvetésünk: 5 ezer forinttól egészen 60 ezer forintig terjed az intervallum, amelyben családunk minden tagjának vásárolhatunk egyet a Mancs Őrjárat játékok közül.

Az online boltokban alig 5 ezer forintért megvásárolható Mancs Őrjárat ügyességi és logikai társasjáték, amelyben ismét együtt a nagy csapat: Chase, Marshall, Rubble és Skye.

Játékleírások:

Cseréljük ki gyorsan a kártyákat, hogy négy hasonló Mancs Őrjárat karakter lehessen a kezünkben a rendelkezésünkre álló 56 db kártyából, és jelezzük a csengővel! Mi voltunk az elsők? Legyünk óvatosak, mert a többiek szintén ugyanazokat a kártyákra hajtanak. A 10-20 perc játékidős, gyorsaságra és a logikára épülő társasjáték remek kikapcsolást nyújt.

A társasjáték menete:

Helyezzük a táblát egy sima felületre, és tegyük be a csengőt a tábla közepén kivágott lyukba! Osszuk ki a kártyákat a lefelé fordított paklikban! Minden csomag 4 kártyából kell, hogy álljon. Az utolsó 4 kártyát helyezzük a táblára felfelé fordítva úgy, hogy minden résztvevő jól elérje.

A csengőt a legfiatalabb játékos nyomja meg, és ezzel elindíthatja a mezőnyt. A lényeg a gyorsaságon múlik, hiszen mindenki vadászik a kártyalapokra. A kezünkben lévő kártyapaklit bármikor kicserélhetjük, de egyszerre csak egy csomag lehet a kézben. A saját és az ellenfél játékosok paklijai között a csere nem lehetséges. Amikor készen vagyunk, tehát megvan a négy karakterlap, akkor csengessünk és folytatódhat tovább a játékok legnépszerűbb típusa.

A kicsit drágább játékok közül a Mancs Őrjárat Lovagok Kastély játékszett szintén izgalmas szórakozást nyújt bármilyen korosztály számára.

A játékok eme változatában középkori küldetéseket kell véghez vinni az Ugatfalvi Kastélyban, mely változó tornyával pont ugyanolyan, mint a népszerű vár a sikersorozatból. A Mancs Őrjárat Lovagvár Főhadiszállás mindent magában foglal, amire csak szükségünk lehet a sikeres küldetéshez, ideértve Chase és szerethető sárkánya, Draco akciófiguráit, és a hasznos kiegészítőket: köztük a trónt, létrát, asztalt és még sok más dolgot, amivel kibővíthetjük a történetmesélést.

A torony tetején lévő kilátó szintén kulcsfontosságú terület, Chase és Draco innen veheti szemügyre, ha a sárkányokat veszély fenyegeti, és innen figyelhetjük meg a külön megvásárolható Sparks sárkányt.

Emeljük fel a tornyot, hogy átváltozzon „mentő” üzemmódba, leleplezve az ágyút, majd lőjünk ki hálós lövedékeket (a szett két darabot tartalmaz), hogy megvédjük a várat és megőrizzük a rejtett kincsesládát.

A fantasztikus Kastély Főhadiszállással játékok és kalandok végtelen sokasága vár főleg a gyerekekre, hároméves kortól. Amennyiben tovább szeretnénk bővíteni a jól ismert történetet, külön megvásárolhatunk több figurát is.

A fentiek fényében elmondhatjuk, hogy a sorozat igen kedveltté vált, és a játékok számát tekintve a márka széles választékban kapható itthon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.