Találkozott Istennel az 52 éves asszony, mialatt kómában volt a kórházban: ezt mondta neki az Úr

kóma ápolónő Isten
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Penny Wittbordt 2014-ben került kómába, miután súlyos allergiás reakciót váltott ki a kagyló, amit megevett. Szerencsére sikeresen felépült belőle, azonban azt állítja, hogy mikor élet és halál között volt, találkozott Istennel.

Az 52 éves asszony életét teljesen megváltoztatta az a nap 2014-ben, amikor kómába került egy megevett kagyló miatt. Szerencsére felépült, és miután kijött a kómából, azt állította, míg élet és halál közt lebegett, találkozott Istennel.

A nem mindennapi élményről Penny azóta is blogot vezet és elkezdett egy könyvet is írni.

Elmondta, hogy az allergiás rohama alatt látott egy nagy fényes kört, majd átkerült egy olyan világba, ahol teljesen másképp működik az idő. Itt találkozott Istennel, akinek számos kérdést tett fel. Többek között, hogy miért kellett olyan sokat szenvednie élete különböző pontjain, például akkor, amikor a férje elhagyta - írja a LadBible.

Találkozott Istennel az 52 éves asszony, mialatt kómában volt a kórházban: ezt mondta neki az Úr Forrás: Shutterstock

Azt nem tudni, hogy milyen válaszokat kapott Istentől Penny Wittbrodt, azt azonban megígérte neki az Úr, hogy a földi szenvedésért cserébe elnyeri majd a jutalmát a túlvilágon.

Mióta felépült, Penny teljesen megváltozott, pozitívan tekint a jövő felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.