Budapesttől Manchesterig zokogott egy kisfiú a repülőgépen, mert nem ülhetett édesanyja mellett

Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel -
Ryanair foglalás repülőgép Buzz repülőjegy Budapest Manchester utas gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végigsírta az utat a fiút, aki egy másik utas és egy informatikai hiba miatt nem tudott édesanyja mellé ülni a Buzz Budapestről Manchesterbe tartó járatán. 

A hatéves Ryan Bandli szorongva és idegesen töltötte a repülőutat, amiért nem tudott azon az ablak melletti ülésen ülni, melyet helyette egy felnőtt utas foglalt el, annak ellenére, hogy édesanyja, Adi 3 egymás melletti helyet foglalt a családnak, tudván, hogy fia stresszel, ha repülni kell.

A Buzz egyik repülőgépe - illusztráció Forrás: NurPhoto via AFP/Beata Zawrzel/NurPhoto/Beata Zawrzel

Ám amikor felszálltak, egy nő ült a lefoglalt helyen, aki hiába kérlelte a család és a légiutaskísérők is, nem volt hajlandó elmozdulni a duplán foglalt helyről.

A Ryanair leányvállalata az eset kapcsán közölte, hogy nem adták el kétszer ugyanazt a helyet, csupán informatikai hiba miatt alakult ki a kellemetlen helyzet, amiért elnézést kértek, és most visszatérítették a családnak a foglalási költséget - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.