Vastag Csaba boldogabb, mint valaha: "Most már hét gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy tizenkettőt fogok mondani"

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Vastag Csaba család gyerekvállalás Vastag Csaba menyasszonya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba sokáig kereste a nagy szerelmet és azt a nőt, aki mellett el tudja képzelni az életét. Az énekes májusban véget vetett a titkolózásnak, és elárulta, hogy már hónapok óta egy párt alkotnak Evelinnel. Első látásra beleszeretett a lányba, akivel olyan hamar szorossá vált a kapcsolatuk, hogy már a lánykérés is megtörtént, sőt, hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

Vastag Csaba élete 180 fokos fordulatot vett, mióta megismerte menyasszonyát. Semmi sem fontosabb neki annál, hogy egy meghitt, szeretetteljes légkört teremtsen magának és a családjának. Evelinnel komoly terveik vannak, már az esküvőre készülnek, terveik szerint nagyjából 100 fős menyegzőt szeretnének tartani és már a gyermekvállalás is többször szóba került náluk.

Vastag Csaba boldogabb, mint valaha: "Most már hét gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy tizenkettőt fogok mondani" Forrás: Polyák Attila/Origo

"Most már hét gyerek is jöhet, de fél év múlva már lehet, hogy tizenkettőt fogok mondani. Úgy vagyok vele, minél több, annál jobb. Nagyon szeretjük a gyerekeket, úgyhogy nem lesz létszámstop. Az elmúlt évtizedekben megállás nélkül dolgoztam, így szerencsére tudok olyan anyagi biztonságot nyújtani a leendő gyerekeimnek, a családomnak, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedniük"

– jelentette ki az énekes a Storynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.