"Boys boys boys..." - énekelte a 80-as évek popcsillaga, akiről az a hír járta a múlt században, hogy az olaszok válasza a szintén kebelcsoda Samantha Foxra. Az énekesnő bár vonásaiban már nem igazán hasonlít egykori önmagára, a melleit még mindig szívesen mutogatja.  

Telnek az évek, és Sabrinán mintha nem fogna az idő. Bár arcvonásai már csak nyomokban hasonlítanak az egykori popcsillagra, szépsége vitathatatlan, alakja pedig még mindig bombasztikus. 

Ahogy a Bors írja, már az 1987-es Boys című slágeréhez készült klipben is megvillantotta mellbimbóit, amikor bikinije véletlenül(?) lecsúszott - a BBC Top Of The Pops műsorában fekete csíkokkal "cenzúrázták" a videó egyes részeit -, és erről a szokásáról 54 évesen sem szokott még le.

Aki felnéz az Instagram-oldalára, csodákban lehet része, már ami a hölgy melleit illeti, melyek kétségkívül nagyra nőttek az elmúlt 25 évben, nem is csoda, ha a mai napig szívesen mutogatja formás kebleit és mellbimbóit. Nincs ez másképp legutóbb feltöltött fotóján sem: