Egyre valószínűbb, hogy Britney Spears háza táján nincs minden rendben, már ami a közösségi oldalakon tanúsított viselkedését illeti. Ha egyáltalán ő osztja meg azokat a sokkoló tartalmakat, melyek miatt a rajongók arra gyanakszanak, hogy a sztárt továbbra is rosszakarói irányítják...

Mióta az énekesnő kikerült édesapja zsarnoki gyámsága alól, közösségi oldalait elözönlötték a polgárpukkasztó bejegyzések. Követői mostanában alig látták kedvencüket ruhában: Brit minden alkalmat megragad arra, hogy megmutassa bomba alakját. 

Forrás: britneyspears/Instagram

Az sem ritka, hogy a 41 éves popsztár rövid időn belül törli frissen feltöltött posztjait, ami szintén gyanakvásra ad okot beszámíthatóságát illetően. A Daily Star nemrég egy olyan Instagram-fotóra hívta fel az olvasók figyelmét, melyen Britney a tengerparton pózol csupasz mellekkel, ám a híresség közösségi oldalának cikkünk írásakor csupán hűlt helyét találtuk.

A lap szerint a rajongók nagyon aggódnak Britney-ért, valaki pedig azt kérte tőle, hogy következő bejegyzésében kacsintson, ha minden rendben van vele.