Herceg Erika még Putyinnál is jobban érdekelte a magyarokat 2022-ben

Google Google Trends Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Válság ide vagy oda, idén sem maradt el a Google Trends szokásos éves összesítője, melynek köszönhetően érdekes, de egyáltalán nem meglepő információk birtokába juthattunk.

A keresőóriás statisztikái szerint hazánk legfelkapottabb témái között az első öt helyen Ukrajna, az idei választások és a népszámlálás, az euró-forint árfolyam és az orosz-ukrán háború szerepelt. A bővített tízes listán helyet kapott még a rezsicsökkentés, az MVM, továbbá több híresség is.

Forrás: Shutterstock/BongkarnGraphic

Herceg Erika hatodik lett az általános listán, az emberekre vonatkozó keresések között azonban toronymagasan az első helyet szerezte meg. Utána következett Kulcsár Edina másodikként, illetve nyolcadikként a legfelkapottabb témák között.

Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin harmadik lett a népszerű ember-listán, míg az általános összesítésben a kilencedik.

A két szépségen és a hírhedt politikuson kívül sorrendben Johnny Depp, G.w.M, Azahriah, Amber Heard, Mihályfi Balázs, Szilágyi Liliána és Liu Shaolin Sándor érdekelt minket legjobban 2022-ben.

A Google összesítéséből az is kiderült, mely filmekre voltunk leginkább ráállva idén: a legtöbben az Unchartedről akartak informálódni, azután a Mosolyogj című horrorról, a dobogó harmadik fokára a Top Gun: Maverick suhant fel, mögöttük pedig a Black Adam, az Encanto, a Thor: Szerelem és mennydörgés, a Ne nézz fel!, a Fekete Párduc, a Morbius és végül az Ahol a folyami rákok énekelnek landolt a tízes listán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.