Curtis még mindig neheztel Majkára - erről és a drogfüggőségéről beszélt a rapper

Forrás: RTLKLUB -
Majka rapper Curtis drogfüggőség viszály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bokszgálára készül Curtis, aki nemrég nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort. A rapper, aki még mindig haragszik egykori zenésztársára, életmódváltásának körülményeiről is beszélt. 

Curtis droggfüggősége miatt 8 hetes, bentlakásos rehabilitáción is részt vett, s bár ma már nem él kábítószerekkel, a mai napig is rendszeresen jár terapeutához.

Curtis Forrás: RTLKLUB

Nem állítja, hogy sosem jut eszébe a drog, de ahogy ő mondja, barátokkal veszi körül magát, akik segítik abban, hogy elhessegesse a gondolatot. Ha olyan helyen jár, ahol mások drogoznak - az éjszakában dolgozik, így ez alkalmanként előfordul -, akkor igyekszik mielőbb elhagyni a helyszínt.

"A sóvárgás, ha nem is állandóan, de időnként mindig lesz" - mondta el Barabás Évinek az RTL Portré című műsorában.

Curtisnek kisfia születése volt az utolsó lökés afelé, hogy változtasson életmódján. A rehab kapujában mutatta meg kisfia anyukája a pozitív terhességi tesztet, és ez a rapper elmondása szerint sok mindent átkapcsol az ember agyában.

"De amúgy is muszáj volt, nem volt más választás. És nem azért, hogy karrierem legyen, hanem, hogy életben maradjak" - vallotta a rapper.

A nyáron felröppent vádakat, miszerint újra drogozna, tagadta, és elmondta, hogy a mai napig nem bocsátotta meg Majkának, hogy nyilvánosan teregette ki a szennyest:

"Ez senkire nem tartozott, ez az én problémám volt. És nem azért rossz ez, mert mi emiatt szétmentünk, vagy elárult, hanem azért, mert bármilyen dalt, bármekkora slágert írhatok, a mai napig ott lesz a bélyeg rajtam, hogy ez egy kábítószeres" - mondta el a műsorban, hozzátéve, hogy még mindig kap ilyen jellegű kommenteket az újpesti focistából lett rapper, aki rendkívül boldog, hogy kedvencével, Horváth Charlie-val készül közös produkcióra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.