Bokszgálára készül Curtis, aki nemrég nyerte meg a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort. A rapper, aki még mindig haragszik egykori zenésztársára, életmódváltásának körülményeiről is beszélt. 

Curtis droggfüggősége miatt 8 hetes, bentlakásos rehabilitáción is részt vett, s bár ma már nem él kábítószerekkel, a mai napig is rendszeresen jár terapeutához. 

CurtisForrás: RTLKLUB

Nem állítja, hogy sosem jut eszébe a drog, de ahogy ő mondja, barátokkal veszi körül magát, akik segítik abban, hogy elhessegesse a gondolatot. Ha olyan helyen jár, ahol mások drogoznak - az éjszakában dolgozik, így ez alkalmanként előfordul -, akkor igyekszik mielőbb elhagyni a helyszínt.

"A sóvárgás, ha nem is állandóan, de időnként mindig lesz" - mondta el Barabás Évinek az RTL Portré című műsorában

Curtisnek kisfia születése volt az utolsó lökés afelé, hogy változtasson életmódján. A rehab kapujában mutatta meg kisfia anyukája a pozitív terhességi tesztet, és ez a rapper elmondása szerint sok mindent átkapcsol az ember agyában. 

"De amúgy is muszáj volt, nem volt más választás. És nem azért, hogy karrierem legyen, hanem, hogy életben maradjak" - vallotta a rapper. 

A nyáron felröppent vádakat, miszerint újra drogozna, tagadta, és elmondta, hogy a mai napig nem bocsátotta meg Majkának, hogy nyilvánosan teregette ki a szennyest:

"Ez senkire nem tartozott, ez az én problémám volt. És nem azért rossz ez, mert mi emiatt szétmentünk, vagy elárult, hanem azért, mert bármilyen dalt, bármekkora slágert írhatok, a mai napig ott lesz a bélyeg rajtam, hogy ez egy kábítószeres" - mondta el a műsorban, hozzátéve, hogy még mindig kap ilyen jellegű kommenteket az újpesti focistából lett rapper, aki rendkívül boldog, hogy kedvencével, Horváth Charlie-val készül közös produkcióra.