Napi horoszkóp, 2022. december 10.: A Halak olyasmit hall, amit nem kéne, a Kos példát mutat szombaton

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohanós nap lesz a szombat a horoszkóp szerint. Pedig most különösen fontos lenne, hogy egy kicsit megálljunk, lazítsunk és észrevegyük, mennyi csodás dolog van körülöttünk...

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Ne hagyd, hogy ideges, frusztrált emberek elrontsák a jókedvedet. Sőt! Inkább mutass nekik példát, hogy minden körülmény ellenére is lehet nagyon jókedve bárkinek. Szombaton érzékenyebb mindenki a Rák Hold miatt, viszont könnyebben tudunk hatni is egymásra!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Egy váratlan helyzetben gyorsan kell döntést hoznod. Talán épp az ünnepekkel kapcsolatosan. Ha még nem egyértelmű, hogy hol töltöd a Szentestét, akkor végre ideje lenne valakinek választ adnod a meghívásra...

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Lázasan készülődsz az ünnepekre. Rengeteget kell ide-oda rohangálnod, nem is csoda, hogy a végén úgy érzed, az erőd teljesen szétforgácsolódott. Ha közben picit lehiggadnál, pár perce leülnél, pihennél, sokkal, de sokkal többre jutnál...

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


A Rák jegyében járó Hold szombaton különösen érzékennyé tesz téged. Nyitottabb és befogadóbb leszel mindenfajta élményre, benyomásra, könnyen elábrándozhatsz. Ha pozitív irányba tudod terelni ezt a meghatottságot, akkor nagyon szép napod lesz.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Hiába van szombat, az ünnepekhez közeledve sok feladat vár rád. És nagy szükséged lesz a türelemre is, hogy a mai napot végigvidd. Ám, amit ma sikeresen megoldasz érzelmi kérdésekben is, az a további sorsodra nagyon pozitív hatással lehet. Szóval csak türelem és kitartás, menni fog!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Szép élmények várnak szombaton, méghozzá egészen kis dolgokban találsz örömet, megnyugvást. Ülj le, és például alkoss valamit! Az adventi hétvégéhez e csendes készülődés illik a leginkább. Most megnyugvásra lelhetsz a zaklatott hét után.

A többi jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.