A nagybetűs Nő Balin rejtőzik: itt találhatják meg az igazi harmóniát

Bali magazin szépség tábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ízek, imák, szerelmek óta elképesztő népszerűségnek örvend Bali, az indonéz sziget, ami mindenkit elvarázsol, nem is véletlenül. Aki egyszer is járt már az "istenek szigetén", és megismerte a helyiek különleges szokásait, egyből érti, hogy miért sugárzik teljes harmónia és nyugalom a környékből. Rengetegen számolnak be arról, hogy az ott töltött idő alatt találtak magukra, a belső békéjükre, és rendszeresen vissza is térnek a felejthetetlen helyszínre.

Épp ezért az ország egyik legismertebb esztétikai orvosa is Balit választotta igazán különleges programjának helyszínéül. A doktornő, aki a nem sebészi arcfiatalítás és formázás nagy mestere, elárulta, mire készül csapatával, hogyan segítenek megtalálni a nagybetűs Nőt Balin. Na, de honnan is érkezett egyáltalán az ötlet, hogy szükség lehet egy harmonizáló táborra?

Az Ízek, imák, szerelmek óta elképesztő népszerűségnek örvend Bali, az indonéz sziget Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Plan B Entertainment / Red Om Films/Plan B Entertainment / Red Om Fi

"Bár én azt gondolom, a 35 éves nő az egy fiatal nő, sajnos mégis kizárólag a náluk fiatalabb korosztály kerül előtérbe, például a médiában. Épp emiatt a nők igyekeznek a lehető legfiatalabbnak tűnni, és alapvetően elfelejtettük azt, hogy a tapasztalat, az életvitel, az egzisztencia éppen 35 év felettre épül ki, vagy éppen addigra nevelünk fel gyerekeket, addigra teljesedhetünk ki nőként, mégis pont ebben a korban szorulunk hátrább. Én azt érzékelem, hogy e tapasztalások miatt a korosztályomban a nők kicsit útkeresővé váltak. Belemenekülnek abba, hogy egy fiatalság-ideát kergetnek, és ezt aztán nagyon nehéz megfékezni. Nehéz visszahúzni, hogy ne akarjanak 10-15-20 évvel fiatalabbnak látszani, szeretném inkább afelé terelni a korombeli nőket, hogy hozzuk ki belőlük a maximumot, és a koruknak megfelelően a legjobban nézzenek ki. Az iszonyatos sportolási mánia, az arcesztétikai túlzások, az öltözködésben szintén a túlzott fiatalosság felé tendálást itt az ideje egy kicsit balanszírozni" - fogalmazott Dr. Hegedűs Beáta.

Hozzátette, hogy a ló túloldalára sem szabad átesni, azaz belefásulni a mindennapokba, nem foglalkozni a külsőnkkel egy bizonyos kor felett, de fontos megtalálni az egyensúlyt.

Az általunk szervezett programmal Balin az a célunk, hogy egy kisimult, egyensúlyba került, igazi Nő térhessen haza Forrás: Shutterstock/Gaudilab

"Az általunk szervezett programmal Balin az a célunk, hogy egy kisimult, egyensúlyba került, igazi Nő térhessen haza. Fontos néha kicsit kiszakadni a hétköznapokból. Beszélgetésekkel és relaxációkkal készülünk, amit akár egyedül, akár barátnőkkel, akár a teljes családjukkal átélhetnek, akik csatlakoznak hozzánk. Március 8-a és19-e között minden olyan nőt várunk, kortól függetlenül, aki szeretné megtapasztalni egy remek közösségben Bali varázserejét. Napi kétszeri jógával igyekszünk a belső harmóniát megtalálni, hangtálfürdőket veszünk a csoporttal az energetikai központok rendezéséért. Minden nap előadásokat hallgathatnak majd a résztvevők, amelyekkel előcsaljuk a szexi, nőies énjüket. A belsőé ugyan a főszerep, de a külső is fontos szerepet kap: egy komplett styling várja a résztvevőket, Pazár Mihály celebrity hair stylisttól, illetve az Év Tervezője Díj győztesével, a Margaret Fenzi márka megalkotójának ruháit viselve egy tengeri fotózáson vehetnek részt a hölgyek" - mondta Dr. Hegedűs Beáta, aki szintén segít a résztvevőknek a külső harmónia felé vezető úton, és egy egy éves kezelési tervvel térhetnek haza. Elárulta, hogy kíváncsian várják az előtte-utána fotózás eredményét is, ugyanis a csoportot érkezéskor és a styling után is megörökítik, a helyszínt, és persze a profi csapatot ismerve igencsak szembetűnő lesz az eredmény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.