Szívszorító dolog került napvilágra Vajna Tímea terhességéről

terhesség Vajna Tímea Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna özvegyének jelenleg talán a legnagyobb vágya, hogy végre anya lehessen. Eddig nem járt sikerrel, a napokban pedig arra lehetett következtetni közösségi oldala alapján, hogy nemrég elveszítette a kisbabáját.

Timi teherbe esését nagyban megnehezítik nőgyógyászati problémái: endometriózissal és petefészekcisztával küzd. Szilveszterkor azonban örömhírrel jelentkezett: visszatalált vőlegényéhez, Zolihoz, valamint egy sokat sejtető videót osztott meg Instagram-oldalán. A felvételen a 2022-es évet még csak egy nő és egy férfi alakja, a 2023-asat azonban már egy férfi, egy nő és egy kisgyermek sziluettje jelképezi. Ez alapján mindenki azt gondolhatta, idén bővül a család – írja a Ripost.

A minap viszont szomorú információk birtokába juthattak az influenszer követői. Két nappal ezelőtt Timi közös képet töltött fel Instagram-profiljára a vőlegényével, s a kommentszekcióban pedig egy rajongó afelől érdeklődött, hogy zöld utat kapott-e a babaprojekt. A kérdésre egy másik hozzászóló válaszolt először: az üzletasszony múlt héten elveszítette gyermekét. Timi kettő szomorú, sírós emojival reagált a hozzászólásra, mely azt sejteti, alighanem tényleg így történt.

– biztatták a kommentelők Vajna Tímeát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.