Müller Péter öregség heti útravaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló Müller Pétertől.

Az Örök Ifjúság nemcsak a hiúságunknak és mohó életszomjunknak, hanem a benső lélekigazságnak is a nagy szava. Mert mindenki csak a csúcson, teljesen kibomolva hasonlít ahhoz, aki.

Ahogy rózsa csak kibomolva igazán rózsa. A bimbó még nem az, csak készül a rózsaságra, onnan kezdve, hogy megélte lénye teljességét, csak fonnyad, hervad, színét veszti, már nem Igazi Rózsa.

Vannak emberek, akik öregen a legszebbek. Akkor hasonlítanak legjobban benső önmagukra. De ezek belül nagyon fiatalok. Valami rejtélyes okból ott maradt szeműkben, vagy szívükben az ifjúság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.