Napi horoszkóp 2023. január 17.: a Nyilas meglátja a lehetőséget, a Mérleg hezitál

napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes hatással lesznek ránk a bolygók, van, akinek kimondottan szerencsés, másnak meg nehéz napja lesz. Neked mit mutatnak a csillagok? Napi horoszkóp következik keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Furcsa dolgot tapasztalhatsz. Ha önző módon viselkedsz egy barátoddal, vagy kollégáddal, akkor előbb-utóbb haragudni is fogsz rá. Mit szólnál, ha inkább fordítanál a dolgon? Önzetlenül segítenél, és akkor hálával, szeretettel fordulnátok egymás felé.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Kedden különösen fontos, hogy ne idegeskedj azon, aminek valójában nagyon kicsi az esélye. Ha így teszel, valóban bevonzhatod azt a rosszat, amitől félsz. Persze nehéz nem gondolni a "fehér elefántra", ahogy a pszichológiában leírják a jelenséget.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Kiegyensúlyozott, de nagyon aktív napra számíthatsz kedden. Csodálatos módon bírni fogod az iramot, legyen az bármily megerőltető. A nap végén még valami kellemes meglepetés is vár.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Harmonikus napra számíthatnak a Rák jegyűek is. Akkor érzed ma magad a legjobban, ha egyedül dolgozhatsz. A komoly elmélyülést, odafigyelést igénylő munkákban most támogatnak a csillagok. Az utazás viszont ma rosszul sülhet el.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Nehéz napra számíthatsz kedden. Túl sok a a feladatod, márpedig szabad lelkedtől igen távol állnak a kötelezettségek. Ugyanakkor mégis meg akarsz felelni, hisz vágysz az elismerésre. A reggeli rossz érzés szerencsére hamar elmúlik.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Sokszor hallgattál már a megérzéseidre, és ezt még sohasem bántad meg. Ma is kaphatsz egy efféle égi sugallatot, miért is ne követnéd? Ha nem a megszokott úton van kedved járni, arra bizony jó okod lehet. Hogy mi, majd megtudod, ha követed a megérzéseidet.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)


Állandóan bizonytalankodsz, és ez megnehezíti a társadnak is azt, hogy végre döntést hozzon. Mivel ez a döntés a közös ügyeiteket illeti, neked is határozottan állást kellene foglalnod végre. Ha nem tudsz, akkor bízd a párodra. De akkor ne panaszkodj!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.