Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 4-10.: a bolygóegyüttállások találkozásokra adnak esélyt

Eiffel,Tower, Párizs, tánc, szerelem,
Shutterstock - Ekaterina Pokrovsky
A szingli és a kapcslatban élő Kosok számára is megható lesz a hétvégi program, a párkapcsolatban élő Bikákat pedig újításra sarkallják a bolygók. Íme, a heti szerelmi horoszkóp.

A heti szerelmi horoszkóp szerint az egyedülálló Oroszlánok bárkit elijeszthetnek a sok elvárással, a párkapcsolatban élő Szüzeket pedig a szerdai újhold arra sarkallja, hogy vágjanak bele valami újba. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Az anyák napja nagyszerű alkalom arra, hogy ünnepeljétek az édesanyákat, nagymamákat. Ez megható és vidám hétvégi program. A hét a pénzről fog szólni. A pároddal egyeztetned kéne, hogy minél előbb és minél kevesebb feszültség közepette találjátok meg a közös nevezőt. A szerdai újhold remek alkalom lehet ilyesmire…

Szingli Kos

Hétvégén ünnepeld az anyák napját! Nem csak az édesanyádat, hanem a nagymamádat, keresztanyádat is felköszöntheted. Ez megható és vidám hétvégi program. A hét a pénzről fog szólni. Meg kell találnod, és meg kell tartanod a helyes mértéket. Ez nem új. A szerdai újhold mégis hozhat új felismerést, és új ismeretséget…

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Ne bánd, hogy a hétvége az édesanyákról és a ballagókról szól! Te is érintve voltál, vagy, esetleg leszel. Vagy a kedvesed az. Hétfőtől újból te kerülsz a fókuszba. A keddi és szerdai bolygó együttállások újításra sarkalnak. Kérdés, hogy a kedvesed egyetért-e, vagy túlzásnak tartja. A vita megelőzése érdekében legyél tekintettel rá!

Szingli Bika

A hétvége természetesen az édesanyákról és a ballagókról szól! Te is érintve voltál, vagy, esetleg leszel. Vagy lehet olyan rokonod, kollégád, ismerősöd, aki az. Hétfőtől újból te kerülsz a fókuszba. A keddi és szerdai bolygó együttállások újításra sarkalnak. Fontold meg, hogy kivel osztod meg a terveidet! Egy új kapcsolatot nem biztos, hogy bölcs dolog ilyesmivel terhelni…

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Tanulságos lesz megfigyelni, hogy ki hogyan ünnepel, ill. milyen elvárásokat támaszt hétvégén. A szerelmeddel törekedjetek egyetértésre! Menjetek együtt! Igaz, hogy nem vagytok összenőve, de szükségetek van szoros együttműködésre. Ez neked erőt ad a hétfőtől rád váró akadályok leküzdéséhez. Hidd el, neki hasonlóan!

Szingli Ikrek

Hol mosolyogsz, hol könnyezel hétvégén. A ballagás és az anyák napja ellentmondásos érzéseket hoz neked. A lényeg, hogy töltődj fel, mert szükséged lesz erőre a hétfőtől rád váró akadályok leküzdéséhez. Emellett az ismerkedés több sikert tartogat számodra. Lehet, hogy rá kéne kapcsolnod. Egyelőre ne válogass! Állj szóba mindenkivel, mert idővel letisztul…

RÁK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Rák

A hétvége kellemes meglepetést tartogat. Engedd, hogy a párod kedveskedjen neked! És lelkesedj! Semmiképp se forrázd le kritikával! Hétfőtől póker arcot kell felvenned a munkahelyeden. Nem szabad, hogy lássák rajtad a nem tetszést. Ez rengeteg energiát elvesz tőled. Ha nem akarsz kiborulni, oszd meg a gondjaidat a pároddal!

Szingli Rák

Számos kedves meghívást kaphatsz hétvégén. Mondj igent minél többre! Engedd, hogy a sors vezessen! És lelkesedj! Nem kell megijedned az új dolgoktól. Hétfőtől póker arcot kell felvenned a munkahelyeden. Nem szabad, hogy lássák rajtad a nem tetszést. Ez rengeteg energiát elvesz tőled. Ha nem akarsz kiborulni, akkor oszd meg ezt egy bizalmasoddal - írja az Astronet.

Az összes jegy szerelmi horoszkópjáért kattints ide!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.