Ez a mozgásforma illik hozzád a csillagjegyed szerint II. rész

Forrás: Shutterstock -
horoszkóp magazin mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem árulunk el azzal titkot, hogy a sport az egészséges életmód egyik szerves része, aminek rengeteg jótékony hatása van. Fizikailag és szellemileg is felfrissít bennünket, javítja az állóképességünket és a segítségével sokkal pozitívabban látjuk a világot. Manapság már többszázféle mozgásforma közül választhatunk: most nézzük meg, hogy a csillagjegyünk szerint melyik számunkra a legideálisabb. 2. rész.

Mérleg

A Mérleg számára az olyan mozgásformák, mint a tánc, azon belül is a tangó vagy a salsa, ezen kívül pedig a pilates és a jóga a legideálisabbak. Ezeket a legjobb csoportokban, társaságban végezni, ahol az alakformálás mellett új barátok, netán egy szerelem kibontakozására is lehetőség adódik. Ráadásul ezeken az órákon lehet testhez simuló, nőiesebb darabokat viselni, amelyek segíthetnek még jobban érezni magukat a bőrükben.

Skorpió

A sport a Skorpiók számára elengedhetetlen, napi szinten szükségük van arra, hogy levezessék a felesleges energiát és a stresszt. A Skorpiók sokkal inkább előnyben részesítik az egyéni sportokat, így érdemes olyan sportágakat kipróbálniuk, mint például a búvárkodás, a boksz vagy a síelés. A harcművészetek különösen jónak bizonyulhatnak, hála kitartásuknak és elkötelezettségüknek.

Nyilas

A Nyilasok imádnak sportolni, szinte képtelenek mozgás nélkül élni. Számukra a sport leginkább a szabadtéri tevékenységekhez kapcsolódik, így megfelelő lehet a lovaglás, a túrázás, illetve, ha a vizek szerelmesei, akkor pedig a szörfözés is. Nem bírják a bezártságot, így számukra kizárt, hogy a négy fal között, konditeremben edzenek.

Ez a mozgásforma illik hozzád a csillagjegyed szerint II. rész Forrás: Shutterstock

Bak

A Bak olyan típus, aki szereti próbára tenni az állóképességét. Rendkívül kitartóak, akik bírják és szeretik a kemény munkát. A futás, a kerékpározás kiváló választás lehet számukra, többféle versenyen, többféle távon tudják megmutatni maguknak, hogy mire is képesek. Nagyon motiválja őket, ha újabb és újabb célokat tűznek ki maguk elé, és a lehetetlennek tűnő távokat is képesek teljesíteni.

Vízöntő

A Vízöntő és a sport nincs túl nagy barátságban, így számukra azok a sportágak megfelelőek, amelyek segítenek ellazulni egy nehéz, hosszú nap után. Semmi kihívás, semmi erőlködés, a fontos az, hogy kikapcsolhassák az agyukat. Séta a szabadban, frizbi a barátokkal vagy a jóga, ami ideális lehet számukra. A jóga nemcsak a testet, hanem a lelket is feltölti, van benne fejlődési lehetőség: és ki tudja, lehet, hogy annyira megszeretik, hogy más sportágakba is nagyobb kedvük lesz majd belekóstolni.

Halak

A Halak a vízi sportok igazi híve. A legjobban víz közelében, tóparton vagy tengerparton érzi a legjobban magát, ezért nem is kérdés, hogy olyan sportot érdemes választania, ami a vízhez köthető. Az úszás, vitorlázás, a rafting kiváló lehet a számukra. Ha szeretik a csapatsportokat, akár a vízilabdát is felvehetik a listájukra. Persze, egyáltalán nem szükséges mindenáron a vízben sportolniuk; ha szárazföldi sportokat űznének szívesebben, akkor a különféle csoportos edzések, a jóga, a keleti táncok ajánlottak a számukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.