Szintet lépett Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata: összeköltöztek

Forrás: YouTube -
TV2 összeköltözés Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszabású sajtóeseményen mutatta be a TV2 a Sztárban Sztár kilencedik évadának versenyzőit. A zsűri tagjai közül jelen volt Tóth Andi és Marics Peti is, akik elárulták, hogy kapcsolatuk szintet lépett.

Andi és Peti a Borsnak adtak interjút, és elárulták, hogy Peti feladta a legényéletét.

Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata szintet lépett Forrás: YouTube

"Nem vagyok az az ember, aki szereti hosszasan húzni a dolgokat. Biztos van, aki úgy van vele, hogy mondjuk beszélünk az összeköltözésről két év múlva, ha már itt, vagy ott tart a kapcsolatunk. Nálam, ha valami egy hét után nem tart ott, akkor nem is fog soha. Azt hiszem, Petiből is ilyen energiákat váltottam ki, így az összebútorozás közös igény és döntés volt. Mindketten szeretnénk minél több időt együtt tölteni és ez így a legoptimálisabb. Minek töltenénk éveket együtt úgy, hogy nem derül ki, mit hozunk ki egymásból null-huszonnégyben?" - mesélte Andi a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.